OHAS tehnologija

Inovativna tehnologija za uzgoj budućnosti

Prirodni* hiperaktivni supstrat/micelij je, kako i sama riječ govori, prije svega 100% prirodni*, sa balansiranim i probranim materijalima podloge i dohrane za određenu vrstu gljiva. Naziv „hiperaktivni“ iz također vrlo jednostavnog razloga. Čak i vrlo egzotične vrste gljiva na ovoj tehnologiji rastu u vrlo ranoj fazi, gdje gljiva u pravilu nema. Dakle, jedinstvenom tehnologijom dobiveni supstrat plodonosi nevjerojatno obilno i brzo, u smislu iskorištenja.

OHAS logo

Testiranja kod profesionalnih i hobi uzgajivača dokazala su nevjerojatne rezultate: supstrat shiitake (hrastova gljiva) rodi na hrastovoj podlozi, u nekim izuzecima, čak do 50% prinosa (1100 g gljive sa 2200 g mase supstrata) u fazi gdje inače niti ne bi trebalo biti gljiva i to bez pojavljivanja primodija (izraslina micelija ili zakržljalih gljiva).

OHAS tehnologija nije najjednostavnija opcija proizvodnje supstrata no zato je najkvalitetnija za, kako profesionalan, tako i hobi uzgoj. Krajnji rezultat OHAS tehnologije su egzotične medicinske* gljive najviše kvalitete.


 

* Prirodno je prilagođena riječ
* Medicinska je prilagođena riječ

Klikni za povratak na Početnu stranicu